29.05.2013.

Zlo Koje Nas je Snašlo

Dragan GlavašićOPUSTOŠENA KOLONIJA POD OPSADOM AZILANATA

Na TV-u se pojavi uglađena, izuzetno vesela, veoma nasmejana spikerka pa kaže: „Da li ćemo uskoro moći kod lekara ako nemamo privatnu polisu zdravstvenog osiguranja? Zašto žitelji Alibunara žive prosperitetno i kad je u svetu kriza... Saznajte u nacionalnom dnevniku...“ Znači dok se narod muči da preživi, stoka na vlasti i njihove beskrupulozne sluge samo smišljaju kako da izmanipulišu mase, da nas perfidno obmanu, kako još više od nas da otmu, samo da bi oni imali što više za sebe!

Svetom su zavladali najužasniji degenerici i smrdljivci koji postoje, a kao posledica svega toga na zemlju Srbiju se obrušio talas neprevaziđenog zla...

Mediji su najopasnije oruđe, naročito kad ih kontrolišu izrazito nemoralne, devijantne, ekstremno glupe i/ili po nas pogubne osobe!

U Srbiji, cigana ima sve više i oni žive sve bolje, dok je Srba sve manje i mi živimo sve lošije i lošije! U ovoj zemlji su firme masovno pozatvarane, sva porizvodnja je zamrla: te su Kinezi dovedeni—iz tamo nekakvih užasnih zabiti—i to u velikom broju da se bogate na našoj nesreći i da pritom izigravaju nekakve šefove za koje će jadni i obespravljeni Srbi raditi za male pare i to usred zemlje Srbije... Za to vreme u “narodnoj skupštini“ jedna te ista bagra se, već decenijama, bahato ponaša, šegači sa sluđenim narodom, dok u svoje džepove nemilice trpaju pare... Tajkuni i političari nisu deo ovog naroda, oni su se odnarodili, postaili su izrod i zlikovci koji jedino i isključivo gledaju sebe i svoje interese! Skupština nije narodna, već se u njoj nalaze isključivo naši najgori neprijatelji, naši izrabljivaći, naši okupatori!

Zabranili su nam da pričamo kako su svetom zavladali najgori paraziti i najužasniji perverti, odnosno, da se nad nama vrši genocid, iliti da su druge rase inferiorne, da imaju manju inteligenciju, da im se daje neograničen pristup svom našem znanju i svoj našoj tehnologiji, te da je proizvodnja, a samim tim i prosperitet, preseljen iz naših zemalja u Kinu, Turksu, Indiju, Brazil. Zabranili su nam da kažemo kako su druge rase primitivne i divlje te da su smrt za našu rasu, kulturu i civilizaciju! Odnosno, da je njihovo sistematsko naseljavanje u našim zemljama, ništa drugo do smišljeno sprovođenje našeg pogroma! Na medijima se ništa od toga ne sme čuti, u knjigama se to ne sme spominjati (izuzev ako nije u izrazito negativnom kontekstu), čak i internet pokušavaju temeljno kontrolisati. Drugim rečima, oni ne žele da se istina čuje, da se o tome priča, da bilo ko to zna: jer oni nameravaju da nas drže u tami, potlačene i izmanipulisane; oni hoće da mi ćutimo i trpimo ili još gore, SARAĐUJEMO, dok nas izgladnjuju, zlostavljaju, ponižavaju, kastriraju, izrabljuju i nad nama vrše tihi genocid! Podmukli vladari sveta traže od nas da se mirno i svojevoljno samouništimo!

Nikad gore nije bilo: nema novca, nema slobode, nema budućnosti! [Naravno, ne računajući vreme kad je Srbija bila zagađena Turskim divljacima!] Naše tupave i pomahnitale “vođe” su nas dovele do samog ruba propasti; a niko nije prozvan za datu veleizdaju ili osuđen zbog toga!

Živimo u užasnom vremenu, epohi zla, kad ljudi nemaju posao: izuzev šaćice srećnika—sa debelim vezama—koji rade za preostale firme iliti državne institucije; odnosno, izrabljivane i ponižavane jadnike koji rade za kineze ili arape... Sada, u najvećem broju slučaja, starice i starci koji su dobili penzije za vreme komunizma izdržavaju decu i unučad, jer jedino još oni imaju regularna primanja, koja su pritom nedovoljna za život, jer su pohlepne bitange i lopuže, na vlasti, bahato obezvredili penzije, kako bi imali što više da strpaju u svoje duboke džepove!

Komunizam je bio loš sistem (neadekvatno osmišljen i veoma korumpiran). Ali u komunizmu smo barem imali zdravstvenu zaštitu i besplatno školstvo te oni najbogatiji nisu imali mnogo više od onih najsiromašnijih. I što je veoma bitno, komunisti su svrgnuli sa vlasti [pohapsili, pobili ili proterali] sve te trule bogataše koji su do Drugog svetskog rata imali veliko bogatstvo i živeli veoma raskošno, dok se narod mučio. U stvari, najbitnije od svega, u komunizmu niko nije bio gladan ili obespravljen... A u kakvoj smo mi to zemlji sada? Mali broj ultrabogataša ima neopisivo bogatstvo i sve moguće privilegije dok većina naroda živi u bedi i očaju. Jer da bi nekolicina mogli imati neshvatljivo bogatstvo, da bi oni prigrabili sve za sebe: većina mora živeti u opštoj nemaštini!

Ali kakva je to zemlja u kojoj vladari [bogataši i političari] rade svakojako zlo svom narodu i ovoj zemlji samo da bi oni lično od toga imali korist. Na taj način, oni uništiše našu ekonomiju i proizvodnju kako bi dovlačili jeftinu bofl robu iz Kine, Indije, Brzila, Turske i ko zna sve odakle... Dovedoše i veliki broj cigana u Srbiju sa ciljem da oraspolože svetske moćnike tako da bi im ovi dozvolili da ostanu na vlasti. Jer korumpirani i nemoralni šljam će sve uraditi zarad ličnih interesa, zapravo, vlasti! Kinezi im dadoše pare da dozvole smrdljivim mongoloidima da se nasele u Srbiji, otvore radnje na sve strane, u svakom pa i najmanjem mestu širom naše zemlje te da izigravaju nekakve šefove za koje rade ojađeni i obespravljeni Srbi. Znači, kineski podmukli političari pozvaše naše korumpirane političare na razgovor, dadoše im neke pare, a naši tupavi i nemoralni političari zatvoriše sve naše fabrike i širom otvoriše vrata kineskoj najezdi te im još omogućiše da grade most preko Dunava. Dovedoše Kineze iz tamo nekakvih zaostalih provincija, a oni od pregladnelih strvinara odjednom postadoše uspešni biznismeni i veliki šefovi Srbima! Upravo takvu su klimu napravili idioti od političara u našoj napaćenoj domovini. Sada su Kinezi glavni poslodavci u Srbiji te se bogate varajući i izrabljujući naš narod, prodavajući nam škart robu. Bogate se varajući Srbe, uvaljujući nam bofl robu, koji svi moramo da kupujemo, jer je evropsko/američka proizvodnja zamrla i sve se sada pravi uglavnom u Kini. [No, svi nimoidi su hronični lopovi, kriminalci i prevaranti: kad oni daju navodnu donaciju, možemo biti sigurni da je u pitanju neka podvala!]

Pa ko je to ovde lud? Jesu li oni normalni? Narodni muzej je zatvoren i ne radi već decenijama; a umesto njega se intenzivno forsira, tajno finansira i perfidno nameće: ni više ni manje nego, muzej „afričke umetnosti“... Kakva je to suluda glupost, usred Beograda, muzej i to još „afričke umetnosti“: što je KONTRADIKCIJA nad kontradicijama, kao da su rekli „slatko od izmeta“... No, suštinsko pitanje je šta zapravo stoji iza svega toga i da li oni žele da poistovete Srbe sa tim zaostalim divljacima... [Što je istina, Srbe neprestano poistovećuju sa, i guraju ka, svemu ne-evropskom (turcima, kinezima, arapima, ciganima, crncima, hispanicima, itd).] Dovode ogavne crnce iz Afrike da divljaju po Srbiji; omogućavaju im da igraju razne sportove i budu uspešni ili im daju univerzitetske diplome, a oni ni jezik nisu naučili niti uopšte na predavanja idu. Srbi (iako znaju Srpski) moraju i po sedam puta izlaziti na isti ispit i učiti napamet knjige od hiljadu strana: a smrdljivcima se poklanjaju diplome! Na sve strane se šetaju nekakvi Arapi [verovatno su naši pohlepni političari, za dobre pare, omogućili velikom broju muslimana iz Libije da prebegnu u Srbiju] i ko zna šta sve još!

Ogavni azilatni [naročito iz Avganistana i Afrike] preplaviše Srbiju. Slobodno se šetaju, rade šta hoće, divljaju, maltretiraju i terorišu lokalno stanovništvo. Šta više, vlast je pozatvarala radnička odmarališta—koje su za vreme komunizma koristili radnici—kako bi od njih postali prihvatilišta za dotične nimoide. Daju im smeštaj, hranu i džeparac: dok većina Srba gladuje... Verovatno će pokušati opravdati, upravo navedeno, s činjenicom da Srbija više nema fabrika i radnika pa samim tim nam ne trebaju ni radnička odmarališta, te ih je bolje ustupiti nimoidima koji vrše invaziju na Evropu. A pošto Srbija ima i sve manje Srpske dece: onda je za očekivati da će uskoro i prazne vrtiće iliti škole pretvoriti u prihvatilišta za uljeze... Cigani napadaju i terorišu Srbe, naročito Srpkinje. Ako vide samu Srpkinju priđu joj i traže pare, a ako im ona ne da, oni joj prete! U zemlji Srbiji, cigani otvoreno prete Srbima i na svakojake načine maltretiraju ovaj obezglavljeni narod! Džepare Srbe gde stignu, terorišu nas tako što prave barikade po ulicama i prose ili navodno peru šoferšajbne, „pevaju i sviraju“ po autobusima i tramvajima da bi im tupavci i mazohisti za to još dali pare; a povrh svega, od tih ogavnih parazita se u domove zdravlja i javni prevoz ne može ući! Dok na sve to, policija gleda na drugu stranu i pušta ih da rade šta hoće; odnosno, juri skinhedse [jedine patriote koji su organizovani da se bore protiv tih azijskih uljeza]! ČIJA JE OVO ZEMLJA?! Kako se ova zemlja zove? Afrikanlija, Arabija, Mongolija, Ciganlija ili možda Srbija? Jesu li Srbi ovde još uvek većina i zašto gnusni cigani [Jer šta se drugo može reći o tim gnusnim parazitima i štetočinama kad oni vrednost neke osobe cene po tome koliko je već ukrala ili koliko je uspešna u varanju.] imaju veća prava od nas samih i to u našoj vlastitoj domovini? Ko to dozvoljava ovoliku nepravdu? Zašto se nad nama vrši tihi genocid? Zašto je priraštaj tih divljaka znatno veći od priraštaja Evropljana, i zašto niko ne preduzima ništa da se to koriguje: jer ne treba velika matematika da se zaključi kako će kroz nekoliko decenija biti više smrdljivaca od Srba (odnosno, svih pravih Evropljana). Kako li će tek onda naša deca živeti kad Srbi postanu manjina u Srbiji? Kad smo mi, još kao većina, ovoliko obespravljeni i ojađeni!

U školama sve rade da svako odeljenje zagade ciganima. Donose zakone i daju razne pogodnosti kako bi dotični uljezi imali privilegovani status u ovoj NAŠOJ temeljno zagađenoj zemlji! Direktiva, u svakoj školi, je da prema ciganima moraju svi biti maksimalno tolerantni. I kad oni kradu, preturaju po tuđim stvarima, divljaju, prave haos, pogubno utiču na našu decu, šire zarazu, lome ili prljaju ili uništavaju stvari: učitelji i đaci moraju biti toleranti prema tim divljacima! A povrh svega, dok su mnogi Srbi gladni, ciganima se svakodnevno kamionima dovozi besplatna hrana da jedu. U svim mestima gde živi velika koncentracija cigana [na primer, u Beogradsim naseljima Makiš i Kijevo]: kamioni im svakodnevno dovoze hranu... Je li to normalno, u zemlji Srbiji, Srbi su obespravljeni i gladni, a ciganima sve bolje i bolje! Od Srba se nemilice otima da bi se davalo ciganima! Kretenska država je obezbedila da su oni siti, dobro obučeni i zbrinuti. Gledaju ih ko malo vode na dlanu, kao da su najveće blago ove zemlje... Znači, Srbi se muče i pate—većina Srba gladuje—u zemlji Srbiji, dok cigani uživaju, bahato se ponašaju te rade šta hoće, čak im se podižu spomenici! Stvorena je klima da Srbi (i svi pravi Evropljani) nemaju decu, dok se razni uljezi masovno razmnožavaju. Pa šta je ovo? Čija je ovo zemlja? Protiv Srba se otvoreno diskriminše u korist cigana! Od Srba se nemilosrdno otima [putem poreza, taksi, kazni i raznih dažbina] dok se ciganima daje i kapom i šakom! Protiv srpsih (i evropskih) patriota se vodi hajka! Ova perverzna vlast je majka ciganima dok je Srbima maćeha... Pa ko ih je to doveo na vlast—ovako sumanute—te ko ih to i dalje drži na vlasti? Odnosno, zašto? Zašto bi ih Srbi takve dovodili na vlast da nama zlo nanose, i zašto bi ih mi držali na vlasti da nam i dalje čine zlo?

Čak su i naše muzičke škole preplavili sa zaostalim mongoloidima. Ta primitivna stoka koja do nedavno nije ni za struju znala, ni klavir nikad nisu videli, sada treba da interpretira Baha, Prokofjeva, Lista, Šopena ili Vivaldija... To je krajnji bezobrazluk i perverzija neviđenih razmera. Nimoidi [ne-bele rase] nisu ni genetski, ni intelektualno, ni kulturološki sposobni da se bave našim kulturnim nasleđčem ili da čuvaju našu umetničku tradiciju! Niti mi tako nešto suludo trebamo uopšte tolerisati ili dozvoliti! Kakav su samo neverovatni užas Japanci uradili u Sikstinskoj kapeli kad su navodno restaurirali Mikelanđelove freske. Uništili su neprocenjivo blago Evropske kulturne baštine; a sad treba još Kinezima davati priliku da sakate našu klasičnu muziku [Pritom, puštaju ih u peti razred a oni ni note ne znaju!]. [A da i ne pričamo o tome kako su cigani već uništili našu tradicionalnu (izvornu) narodnu muziku!] Jer da bi se ti Kinezi upisali u naše muzičke škole, neki Srbi neće imati mesta. A i da ima mesta za sve Srbe nije u redu da ti zaostali divljaci prljaju naše škole ili blate našu kulturnu tradicjiju. Jer Kinezi su retko primitivne životinje, koje jedu sve i svašta [od tigrovog polnog organa koje u „kineskoj medicini“ koriste za potenciju ili bešika raznih životinja za koje tvrde da imaju predivan ukus te da uz to poboljšavaju opšte zdravlje do fetus supe (napravljene od ljuskih abortiranih fetusa i/ili posle porođaja odbačene posteljice) koju navodno koriste za podmlađivanje] te nema smisla zagađivati naše škole, stambene zgrade, ulice sa takvim ogavnim uljezima, zaostalim primitivcima, sa takvom pomahnitalom bagrom. A da i ne govorimo o svim tim „restoranima kineske hrane“. Samo najveći idioti, odnosno najgori mazohisti mogu ići u kineski „restoran“ da jedu, kod primitivnih ljigavaca koji su poznati po „kulinarskim specijalitetima“, odnosno, „jelima“ od raznih buba, pacova, miševa, kerova, hijena, gmizavaca, škorpiona, sirovih ili otrovnih i/ili nehigijenskih „namirnica“, abortiranih fetusa i ko zna još čega... [Na hiljade mongoloida se otruje, širom Azije, svakogdnevno jedući otrovnu, opasnu, sirovu, nehigijensku ili neadekvatno spremljenu „hranu“! Naročito kad jedu guštere, ribu, bube, vodozemce, gmizavce ili zmije koje u sebi prirodno sadrže otrove i/ili štetne materije.] [U stvari, njihova pogubna prehrana te potpuno neznanje u vezi higijene su glavni razlozi za odpočinjanje i širenje, širom sveta, raznih epidemija i boleština!]

Mongoloidi (zapravo, svi nimoidi) nemaju dušu, su najgori divljaci i primitivci. Oni nisu genetski sposobni za više emocije. Na primer, oni mogu naučiti većinu tehnika potrebnih za sviranje klasične muzike, ali njima fali jedna bitna komponenta: oni nisu u stanju da ugrade osećanja. Te su njihove izvedbe—i pored velike medijske pompe ili propagande—beznačajne… Što ukazuje da su oni na znatno nižem evolucionom razvoju. Nimoidi nisu evoluciono napredni i pametni kao Beli Muškarci i nemaju sposobnost dubljih emocija: a to znači, oni nisu mentalno jednaki Beloj Rasi! Drugim rečima, dato neopozivo pokazuje da crnci i mongoloidi nisu ljudi. Ili još preciznije, to definitivno dokazuje da su svi nimoidi životinje!

Mongoloidi su vanserijski tupavci koji nisu u stanju ni azbuku da izmisle, već koriste na hiljade različitih znakova za reči; pa čak, u svojim nerazvijenim jezicima—sa izrazito malim fondom pojmova—nemaju ni interpunkciju, ni padeže, poređenje prideva, glagolska vremena, množinu imenice ili bilo kakvu gramatiku. To su primitivni divljaci, koji umesto viljuške koriste dva štapića, umesto cipela imaju parče ravnog drveta prikačenog za stopalo; odnosno, obmotano platno umesto gaća... A da i ne govorimo da pojam HIGIJENE za njih ne postoji! Svake godine „daruju“ svetu razne zarazne infekcije i boleštine. A od kad je svetska proizvodnja, na izrazito podmukli način, premeštena u Kinu, uz bofl robu šalju po svetu, u kontejnerima, i razne živuljke iliti užasni korov, svakojake bube, gmizavce, komarce, parazite i štetočine.

No, da bi se shvatilo o kakvim zaostalim primitivcima je stvarno reč treba uzeti u obzir i slučaj koji se desio u Kini, a kakvih (ili još gorih) je zasigurno bezbroj širom Azije, Afrike i Južne Amerike. [O čemu, naravno, naši mediji ne govore.] Nimoidkinja ostavi dvogodišnje mladunče potpuno samo i nezbrinuto, dok ona bezbrižno razgleda i kupuje u prodavnici. Mladunče izađe na ulicu. Vozač kombija polako ide ka „detetu“ i očigledno ga (iz čista mira) namerno pregazi, udari ga kombijem, obori na zemlju i pređe prednjim desnim točkom preko njega. Zaustavi se na kratko a potom pređe i zadnjim desnim točkom preko minijaturnog Kineza. Na desetine vozača, biciklista i pešaka prolaze pored krvavog tela i niko se ne zaustavlja da pomogne teško povređenoj bebi. Uključujući i neku ženu sa detetom. Zamislite samo, mongoloidkinja sa svojim mladunčetom, prolazi pored povređenog mladunčeta i neće da mu pomogne! Uopšte se ne obazire na njega; samo ga hladno zaobiđe. Nekolicima drugih pešaka, biciklista i vozača: svi oni mirno prolaze pored pregažene bebe, neki je i preskaču, ali neće da pomognu. Jednostavno ih ne zanima. A onda, kao vrhunac svega, i drugi auto ponovo pregazi već teško povređeno mladunče. Dok ono u lokvi krvi leži na ulici, drugi Kinez jednostavno pređe, svojim autom, preko njega!... Sledećeg dana, jedan od tih vozača, koji je pregazio malog Kineza, pozove oca, ponudi mu neku malu svotu novca, kao konpenzaciju za smrt bebe, a potom mu kaže: „I ti bi to isto uradio da si bio na mom mestu!“ Što je, pre svega, dokaz da su mongoloidi [zapravo, svi nimoidi] životinje! To nisu ljudi! Oni genetski nemaju osećaj za zajednicu—nisu biološki opremljeni za život u civilizovanom društvu—već su puni oholosti, zla i mržnje te se samo ekstremnim represivnim merama mogu primorati na nekakav poludivlji iliti vandalski suživot sa drugima! [Dragan Glavašić Filozofija i Misli (Beograd: Odin & Thor, 2010) St. 481, 541-2] Te trovati našu zemlju sa takvom užasnom, temeljno zaostalom, podljudskom vrstom (uz to još punom mržnje i zlobe) je zločin nad zločinima! Je zlodelo neprevaziđenih razmera!

Kakvo su podmuklo zlo Kinezi pokazuju i sledeća dva primera: (1) Žena iznajmi dvosoban stan—na Novom Beogradu, u ulici Jurija Gagarina—nekom mongoloidnom paru. Ali umesto dvoje Kineza u stan se, za relativno male pare, postepeno usele preko dvadeset kineza. I za nepunih mesec dana stan je potpuno demoliran. Toliko je smrdeo, bio prljav, zamašćen, i oštećen da se u njemu više nije moglo stanovati... (2) Kinezi namame i otruju (odnosno, ubiju) pse i mačke lutalice a potom ih skuvaju i pojedu ili prodaju u svojim kineskim „restoranima“; u koje samo najveći mazohisti, kreteni i maloumnici još mogu jesti... Jer Kinezi su vanserijski prevaranti i najgnusniji smrdljivci koji postoje, te će oni koristiti svaku priliku da prevare i obmanu one naivne: naročito kad je naša vlast temeljno korumpirana i za male pare spremna da primi veliki broj Kineza, možda i da im tajno pokloni državljanstvo te im, zasigurno, omogući da preplave našu otadžbinu svojim „radnjama“ i svojom bofl robom, odnosno, im dozvoli da od Srbije nesmetano prave kinesku koloniju!

Jer dok Srbi moraju plaćati dobre pare da nabave svinjsko, ovčje ili pileće meso; za to vreme, Kinezi dobijaju psećje, mačje, pacovsko i ko zna još koje „meso“ za džabe. Sve što treba da urade je da ih namame, ubiju, i spreme u svojim ogavnim kuhinjama, a potom predstave kao neki „njihov specijalitet“ na primer, kao „pekinšku patku“ ili možda kao „jun jon jin patku“. U svakom slučaju će to biti nekakva patka za sluđene tupavce, konzumente kineske bizarne kuhinje...

Znači marionetska vlast će sve uraditi da ostane na vlasti, a to znači da će dobrovoljno uništiti svoj vlastiti narod, da će pozatvarati sve naše fabrike i radnje, te da će od naše zemlje napraviti kinesku koloniju, a sve to zarad svojih ličnih interesa...

Druge rase nisu isto što i mi. One se drastično razlikuju od nas. Imaju inferiorne mozgove u poređenju sa nama te su na znatno nižem socijalnom stupnju razvoja. To su životinje koje nemaju razvijena osećanja (na primer, pripadnost ili saosećajnost). Tvrditi da su druge rase [cigani, arapi, Turci, mongoloidi, crnci, itd] nama jednake, isto što i mi, iste inteligencije kao i mi, da im trebamo dati našu tehnologiju i znanje, da su na našem kulturnom razvoju ili da ih trebamo primiti u naše društvo je velika obmana, u stvari, perfidan pokušaj da se Bela Rasa zatruje i podmuklo uništi! Svi ti morbidni političari koji dovode Kineze i ostale nimoide u našu zemlju (i/ili dato tolerišu) su perverzni zlikovci, koji truju našu civilizaciju, uništavaju našu kulturnu zajednicu te koji jednog dana moraju odgovarti za sva ta gnusna zlodela, odnosno, za veleizdaju našeg naroda, za sistematsku degradaciju našeg društva, za naš genocid! Pa zar još trebamo i da strepimo za našu ređenu decu, odnosno, da li će i našu decu namerno i hladnokrvno gaziti razni nimoidi i ko zna šta sve još raditi u našoj vlastitoj otadžbini, upravo zbog tih prokletih idiota, zbog pomahnitalih političara...

Homoseksualcima već drugu godinu zaredom pokušavaju omogućiti da paradiraju ulicama Beograda—u izopačenoj paradi srama—i da tako prkose narodu, zapravo, promovišu svoju dekadentnu bolest, iliti nagovaraju zdravu decu da im se pridruže u toj pogubnoj pošasti! Za tu svrhu su angažovali na desetine hiljada policajaca i specijalaca. Dok na Kosovu, Srbi nemaju nikakva prava, nad njima se vrši svakodnevna represija i teror, žive bez vode i struje, nemaju šta da jedu ili od čega da prežive, odnosno, nemaju ni elementarne uslove za opstanak: za to vreme naši političari vode brigu o ciganima, pederima, Arapima, Kinezima, crncima i ostalom ogavnom šljamu. Narod u Srbiji jedva krpi kraj sa krajem, ali naše političare to ne zanima: oni jedino brigu vode da ostanu na vlasti i napune svoje duboke džepove. A da bi u tome uspeli, moraju zadovoljiti ekstremno nastrane perverte—najveće bogataše—koji vladaju svetom. To znači, moraju činiti sve što mogu da unište Srbe, kastriraju muškarce te degradiraju našu kulturu i civilizaciju. Da izvrše genocid nad našim narodom (i svim pravim Evropljanima)! U stvari, u Srbiji, svi nimoidi i perverti [cigani, Kinezi, Arapi, crnci, pederi/lezbejke, feministi, itd.] žive bolje od Srba! Nad Srbima se vrši diskriminacija usred zemlje Srbije! Dotični degenerici imaju sve veća prava. Primitivne i mentalno zaostale rase bolje žive od nas u našoj vlastitoj domovini. Zapravo, svi bolje žive od nas, u našoj vlastitoj zemlji! Užas nad užasima...

No, da stvari budu još gore, smislili su i podvalu po kojoj šalju Srbe u sve većem broju da rade na Bliskom istoku za muslimane. Od Srba se traži da se maksimalno ponižavaju te da budu poslušne sluge i ponizni robovi tamo nekim Turcima i/ili Arapima... Jer u Srbiji je sve manje posla, a sve će ga manje i biti pa ako hoće da rade, većina naroda će uskoro morati ili da radi za gnusne Kineze ili da ide na Bliski istok da radi za muslimane, odnosno da služi one koji su u velikoj meri isfinansirali te zapravo potpomogli raspad Jugoslavije, zavadili nas sa našom slovenskom braćom, gurnuli nas u ovaj sumanuti pakao, u ovu spiralu neprestanog posrtanja i propadanja! Čak se priča da će uskoro Turcima dati kontrolu nad tarifnim sistemom Gradskog saobraćajnog preduzeća u Beogradu, pa će Turci zarađivati na našem javnom prevozu, to jest, odlučivati ko može da se vozi, po kojoj ceni i pod kojim uslovima: da li stara lica, trudnice, invalidi i školska deca mogu da koriste besplatno javni prevoz! A s obzirom kolika je mržnja Turaka prema Srbima i prema svemu Evropskom, možemo biti sigurni da trudnice (koje nose Srpsku decu) ili invalidi (koji su se žrtvovali za dobrobit ovog naroda) ili deca (koja su naša budućnost) verovatno više neće moći besplatno u javni prevoz.

Za sve zlo koje nas je snašlo, za invaziju azilanata, za pretvaranje Srbije u kinesku koloniju, za sav taj neprevaziđeni užas: krivi su oni koji trenutno imaju vlast ili koji su je imali u zadnje vreme: tajkuni i političari! Kao i sve njihove ponizne sluge, a tu pre svega treba svrstati medije i zabavnu industriju... Pozicija i opozicija su dve strane jedne te iste pare. Bogataši i političari su najveći paraziti. Zajedno sa temeljno pomahnitalim medijima, oni su naši najgori neprijatelji jer oni rade samo za sebe, međusobno sarađuju na ostvarenju po nas pogubnih ciljeva te pomažu svima onima koji hoće da nas ponize, sistematski osiromaše i brutalno unište! Komunizam je bio loš ali niko u komunizmu nije bio gladan. Odnosno, i najgori komunizam je bio bolji od ovog što imamo sada! Neopisivo zlo koje nas je snašlo—takozvana „demokratija“ i izrabljivački kapitalizam—su nešto najgore što postoji... Revolucija je jedini izlaz iz ovog sumanutog sistema perverznog užasa! Intelektualna revolucija u kojoj će stvarno najpametniji MUŠKARCI doći na vlast te zavesti poredak svega onog što je zdravo, prirodno i normalno!

Zabavna industrija i takozvana „umetnost“ su promoteri svakojakog zla! U svetu, kao i u Srbiji, njih kontrolišu najveći kreteni. Stoga oni zapošljavaju te nameću isključivo samo ono najgore. Ogavni nimoidi, homoseksualci, kao i žene (pisci, kompozitori, slikari, glumci, režiseri) te opšte budale i/ili najgori perverti su olako nazivani umetnicima ili velikim zvezdama. Sve se radi kako bi najveći šljam postao slavan, odnosno, kako bi određene osobe zaradile pare i uz to još promovisale razne dekadentnosti iliti po nas pogubne perverzije!

Mediji [televizija, radio, novine] su najmoćnije sredsvo za stvaranje, manipulisanje i održavanje javnog mnjenja. Šta mase misle, veruju ili kako se ponašaju je u velikoj meri uslovljeno time ko kontroliše masovne medije. Na našu veliku nesreću, medije u Srbiji kontrolišu uglavnom veliki bogataši i/ili političari. Uslet toga, zaposleni na medijima, naročito na ključnim pozicijama su uglavnom najgori degenerici i perverti. Jer negativna selekcija i opšti nepotizam su osigurali da samo najperverzniji i najnemoralniji mogu raditi na medijima: kako bi svojim nemoralom i svojom perverzijom još više sludili ovaj narod, te ga gurnuli u ponor bez dna, potpomogli genocidu koji nam se perfidno sprema!

Naša srozana otadžbina krvari, naša nacija je do te mere ojađena i osakaćena iliti degradirana, situacija je toliko loša: da bi neko radio kao sluga domaćih i svetskih moćnika [ekstremnih bogataša], ta osoba mora imati izuzetno jake veze i/ili biti politički podobna... I mora biti ekstremno nemoralna iliti nastrana, jer po nalogu zlih gospodara, njihove sluge su od Srbije napravili okupiranu zemlju iliti kinesko-cigansko-tursku koloniju. Znači, naši političari (koje smo mi navodno izabrali) i naši tajkuni (koje niko nije izabrao) čine da Srbija ubrzano postaje turska ili ciganska ili kineska kolonija! Sve što je ne-evropsko, sve što je ogavno, izopačeno i po nas pogubno: nama se nameće i Srbi se sve više manipulišu da mi pripadamo ili imamo zajedničkog sa svim i svačim što nije naše, što nije Evropsko!

Komunizam, ma koliko da je bio nesavršen ili loš, je i pored svega bio neizmerno bolji od ovog sumanutog zla [demokratije-kapitalizma] koje nas je snašlo! U komunizmu smo svi bili dobro zaštićeni, temeljno zbrinuti i niko nije bio gladan! Prokleti političari i direktori firma—uz obilatu podršku stranih faktora [zapadnih kapitalista i njihovih tajnih službi]—su urušili komunizam, izmanipulisali obezglavljene radnike, perfidno ih podsticali na nerad i opšti javašluk kako bi komunizam propao, urušio se iznutra, a oni od toga lično profitirali. [Još su odgovorni i za krvoproliće među Južnim Slovenima!] Sada, neki od tih bivših političara (i/ili direktora) su najveći tajkuni te imaju neizmerno bogatstvo—zapravo, javnu svojinu koju su od nas oteli, za sebe prisvojili, podmuklo prigrabili—dok većina naroda nema šta ni da jede! U stvari, većina populacije ili ne radi ili prima plate/penzije koje su ekstremno obezvređene i za koje mogu adekvatno živeti samo nekoliko dana u mesecu, dok sve ostale dane moraju gladovati. Obezglavljene i obespravljene mase se pate i muče, tiho jecaju u očaju, dok šačica probranih lopova [tajkuna] i njihovih pokornih sluga [političara i svih onih na ključnim mestima u društvu]: uživa, ne zna šta će sa (našim) parama. Te da je i malo pametan, i malo osvešćen, ovaj narod bi se, do sad, digao na ustanak—TREĆI SRPSKI USTANAK—te proterao svu tu pokvarenu bagru sa vlasti—i poziciju i opoziciju: jer su svi ti političari (i njihovi pohlepni gospodari) jedno te isto: najgori lopovi, kolaboratori, te naši neprijatelji, naši izrabljivači, naši okupatori!

Mada treba imati na umu i činjenicu: da niko u Srbijij (ili svetu) ne može postati ništa od značaja (ni uspešan političar, ni velika zvezda, ni čuveni pisac, ni veliko bilo šta, ukoliko nema odgovarajuću pozadinu, odnosno ukoliko nema puno novca, jaku vezu ili nije politički podoban. Jer svi oni koji su trentuno „neko i nešto“ u Srbiji: su deca onih koji su bili „neko i nešto“ u pređašnjem vremenu ili su bili u prilici da omoguće uspeh svojih potomaka. Niko ne postaje uspešan zahvaljujući svojoj pameti, vrednosti, talentu, sposobnosti, spretnosti ili znanju... Svi su uspešni zato što ih je neko progurao, zato što su imali odgovarajuću pozadinu! A kad je najveći šljam uspešan onda je to smrt za samu zemlju! Jer dok pravi intelektualci [oni koji stvarno imaju šta da kažu] tavore u anonimnosti, nemaju nikakav pristup medijima, žive u bedi; za to vreme ciganin (koji se bavio kriminalom, a koga su degenerici, sa ulice pokupili, zbog njegove „političke podobnosti“) pravi solističke koncerte i ubira velike pare, trujući sluđene Srbe sa istočnjačkim melosom i raznim perverzijama!

Zašto nas je ovakvo zlo snašlo? Zašto azilanti vrše invaziju, zašto Srbija postaje kolonija... Jer svetom vladaju degenerici i zlikovci neprevaziđenih razmera... Zato što su svi uspešni političari [pozicija i opozicija] isti: oni su naši neprijatelji! Jer je to jedan zatvoreni krug u koji niko spolja ne može ući... Jer je korumpirani sistem osigurao da niko normalan ne može biti uspešan u bilo čemu te da samo najgore osobe, najnemoralnije probisvete mogu postati ponizne sluge ekstremenih bogataša, kako bi svojim zlodelima osigurali našu propast, naš genocid!

~ ~ ~

Pojavi se, tamo neki, lažni intelektualac na drugom kanalu Televizije Beograd i kaza, ni manje ni više nego, da su siromašni samo ljubomorni na tajkune, jer su ovi izuzetno uspešni i veoma bogati! Što je, zapravo, dokaz da su najveće budala proglašene „intelektualcima“ te da su oni zajedno sa medijima u službi sistema: političara i tajkuna (ekstremnih bogataša)...

Naš svet je faktički, prećutno i perfidno podeljen na četiri klase: (1) ekstremnih bogataša (2) sluga (3) privilegovanih grupacija (4) potlačenih.

Opširnije rečeno: (1) ekstremnih bogataša: zapravo, šačice najgorih lopova, vrhunskih bitangi i najvećih neradnika; onih koji su bahato prigrabili skoro sve za sebe (2) njihovih izopačenih sluga: nemoralnih osoba koje rade kao uspešni profecionalci: političari, medijski radnici i medijske ličnosti, sportisti i razni zabavljači (pevači, komičari, glumci, itd), sudije, advokati, fakultetski radnici (pre svega, profesori), lažni intelektualci, uspešni (ali loši) pisci, istrazivači javnog mnjenja, razni činovnici, policajci, itd. te koji svojim radom direktno održavaju ovaj dekadentni sistem koji najviše odgovara ekstremnim bogatašima, a potom, samo donekle, u većoj ili manjoj meri, i njihovim poniznim slugama (3) privilegovanih grupacija: perverata (homoseksualaca, feminista, tranzvestita, hermafrodita) i nimoida (ne-belih rasa: cigana, crnaca, kineza i ostalih mongoloida, arapa i ostalih muslimana, jevreja, itd) (4) potlačeni: odnosno, širokih narodnih masa koje su primorane da preživljavaju u bedi i očaju, kako bi ekstremni bogataši mogli živeti u neopisivoj raskoši, kako bi njihove sluge mogle živeti na određenom (višem ili nižem) nivou, te kako bi privilegovane grupacije mogle divljati do mile volje...

Pri čemu treba imati na umu i činjenicu da su sve te klase suštinski zatvorene. To znači, da neko od potlačenih, uglanom, ne može postati sluga (niti bogataš); jer nove sluge (ili bogataši), u većini slučajeva, se regrutuju od istih, postaju njihova deca ili bliski rođaci ili kumovi ili najbolji prijatelji. Drugim rečima, kad je neko rođen kao sluga njegovi potomci će najverovatnije biti sluge, te potomci potlačenih će i sami biti potlačeni, a potomci ekstremnih bogataša će ostati privilegovani i ekstremno bogati. Dakle, neko će biti cenjeni lekar, uspešan pisac, poznati muzičar ili glumac, mali ili veliki političar, itd: ne zato što je pametan, prirodno talentovan, izuzetno sposoban ili u tome dobar; već samo zato što je imao odgovarajuću vezu! To znači, niko ne može postati poslanik u skupštini ako nema za to prikladnu zaleđinu; te isto tako niko ne može postati profesor na fakultetu, medijska ličnost, novinar, kompozitor, popularan pevač, direktor škole, sudija, menadžer firme ili bilo šta drugo (od nekog značaja) ako nema dovoljno para, odgovarajuće veze i/ili ako nije „politički podoban“! A to znači da će većina naroda (i njihovi potomci takođe) živeti u bedi i nemaštini kako bi manjina (i njihovi potomci) živeli u manjem ili većem blagostanju! Što je dovoljan razlog da se većina probudi te digne na ustanak! Jer osudili su ne samo nas, već i naše potomke da se mučimo zarad ekstremnih lopova i najgorih prazita; odnosno, da ponizne sluge i njihova buduća pokolenja pokorno služe te iste...

Jedini izlas iz ovog neprevaziđenog zla je da najveće patriote i pravi intelektualci [istinski pametni muškarci koji stvarno imaju šta da kažu, a koji su ignorisani i/ili proganjani (sankcionisani) od strane režima], prvo, ukažu na to šta se stvarno dešava: kolika se nepravda perfidno čini većini našeg naroda, našoj celoj rasi, na to da se normalni muškarci sistematski kastriraju; a potom da se potlačene mase samoorganizuju, UJEDINE, dignu na ustanak te da zajedničkim snagama svrgnu sa vlasti užasne eksplatatore, gnusnu koaliciju ekstremnih bogataša i njihovih nemoralnih sluga te njima izrazito dragu grupaciju izopačenih perverata i ogavnih nimoida iliti degenerika!

~ ~ ~

Populacija se može sociološki podeliti na: (1) ekstremno bogate (2) sluge (3) privilegovane manjine (4) izrabljivane.

Takođe, populacija se može psihološki podeliti na: (1) perverte (2) pasivnu većinu (3) patriote

Interesi su suština! Lični i opšti interesi su ključni faktor u svemu... Ljudi i grupe će javno ili tajno delati u skladu sa svojim interesima. To je normalno i prirodno: pitanje je samo šta društvo sankcioniše, a šta forsira ili nagrađuje. Dekadentna država štiti tajkune i njihove poslušne sluge, kao i perverte i nimoide, odnosno, stvara klimu koja vodi ka našem samouništenju! Zdrava država proganja perverte i nimoide, odnosno, stvara društvenu klimu koja vodi ka našem prosperitetu, gde osobe i grupacije imaju lični interes da štite i potpomažu naš Relm [naš narod, rasu, kulturu, civilizaciju].

Šačica ekstremnih parazita i lopova (tajkuna) uz pomoć svojih pokornih sluga mogu manipulisati i izrabljivati mase do mile volje: jer u svakom narodu, većina je prirodno pasivna i samo će se u izuzetnim okolnostima spontano pobuniti. No, isto tako, u svakom narodu postoji i određen procenat izopačenih debila (perverata i mazohista, svih onih koji će svojevoljno doprinositi uništavanju tog istog naroda); te određen procenat istinskih patriota (najpametnijih, najhrabrijih i/ili najmoralnijih osoba koje će, nebitno od toga ko je na vlasti, uvek pomagati i štititi naš narod, naš Relm [sve ono čemu pripadamo i što je deo nas]). Pa je na pravim patriotama da se ujedine i organizuju te probude temeljno sluđene mase i dignu ih na ustanak.

Samo je bitno da što veći broj ljudi pročita ovaj tekst, jer među njima će biti i pravih patriota: onih koji će biti spremni da se ujedine i organizuju zarad opšte dobrobiti svih nas! Drugim rečima, najvažnije je da se intelektualno nađe rešenje i ukaže kojim smerom treba ići: te da dovoljan broj ljudi bude upoznat sa datim. Priroda će uraditi ostalo, jer se svemir nije razvijao milijardama godina, stvarao život i usavršavao razum: kako bi ga degradirala šačica izopačenih degenerika, jer kad se pravi patrioti probude i usmere u odgovarajućem pravcu, naš spas će biti na pomolu, a dešavanja na ovoj planeti će se vratiti u prirodne tokove! Znači, govorite istinu, glasno i sa dubokim uverenjem: jer će nas ona osloboditi zla koje se na nas obrušilo...Čemu vas učim ima ime, zove se revolucija;

Intelektualna revolucija je ono čemu vas učim!Jer svetom ne trebaju da vladaju bogati paraziti i njihove ponizne sluge, jer u svetu ne smeju degenerici i perverti biti privilegovani; dok široke narodne mase žive u mukama i nemaštini! Jer svetom moraju vladati najpametniji muškarci, a narod mora biti privilegovan!

Preuzeto iz STVARNOST eJournal

Web Sajtovi: http://www.glavasic.net * http://www.stvarnost.com