31. 7. 2012.

Život posle smrti 3


ŽIVOT POSLE SMRTI III



MATERIJA JE FREKVENCIJA

Ono što sledi, sakupljeno je iz mnogih izvora i ne samo da daje potporu prethodno iznesenom već daje težinu i verovanju u večnost stvorenog putem reinkarnacije: “sudeći prema verodostojnosti nauke, sve je frekvencija i frekvencija je sve! Činilac svekolike materije, atom, je energija-oblik frekvencije. Ovakvo stanovište daje potporu ideji da su naša tela frekvencija-energija. Toplina je frekvencija; boja je oblik frekvencije; zvuk, ukus, miris, vibracija, bilje, minerali - u svojoj gradivnoj osnovi sve su to oblici frekvencije”. Ovo nije samo iskaz jednog paganskog ideologa, to je takođe i naučna činjenica.

Ako um nije jedan oblik jedinstvene frekvencije energije (energetske talasne dužine), onda on mora da je jedina stvar u našem svemiru koja to nije!



KARMA

Karma je prema Teozofiji: “svaki ljudski život, od rođenja pa do smrti, deo je celokupnog obrasca lične evolucije. Ovaj obrazac određen je delovanjem zakona, onih od najveće važnosti za razumevanje čovekovog svakodnevnog stanja: zakon ritma, koji čini da život i smrt prate jedno drugo kao što pojedinac spava tokom dnevnog ciklusa; i zakon akcije, Karma, koji povezuje svaki događaj koji prethodi sa onim što sledi, kao što su uzroci povezani sa posledicama”.



GALAKTIČKI RAJ


Raj ili pakao su koncepti koje su izmislili ljudi i postoje jedino u podsvesti našeg uma. Ova naša planeta, Zemlja, može da postane ili raj ili pakao, što zavisi od naše zajedničke odgovornosti jednih prema drugima. Čovek kao vrsta još uvek evoluira. Sve rase čovečanstva su različite sa svojim jedinstvenim prednostima i slabostima. To je rezultzt evolucije. Evolucija je posledica biološke razno- likosti; vrste se nadmeću i prilagođavaju kroz svoju sops- tvenu borbu za opstanak. Bez biološke raznolikosti ne bi bilo podsticaja da se život prilagodi i dalje razvija. Zbog ovog razloga moramo da negujemo i omogućavamo jedinstvenu raznolikost ljudske vrste. Ovo je biološka zapovest!

Jednom u budućnosti, čovečanstvo će evoluirati do stepena svesti na kome će telepatija biti sredstvo komuniciranja među individuama. Neki pojedinci su već iskusili fenomen ove vrste. To je dokaz da mi zaista evoluiramo u viša bića! Kad jedanput budemo evoluirali do visokog stepena psihičke razvijenosti i i budemo tačno razumeli prirodu naše energetske talasne dužine (frekvencuje) uma - tada ćemo biti u stanju da sagradimo naš sopstveni galaktički raj, oslobođen od večnog kruga patnje i smrti, zauvek!?

Ovo nije religiozna ili nerazumna ideja, ovo je evolutivna stvarnost! Ukoliko ne bismo uspeli da ostvarimo svoju sudbinu, potonućemo u divljaštvo i imaćemo da iskusimo večni bol niže egzistencije. Nažalost, postojanje galaktičkog raja biće limitirano (ograničeno) za odabranu nekolicinu u okviru našeg kosmosa. Zakoni termodinamike su razlog za ovo. Galaktička nebesa biće čovekovom rukom stvorene biosfere ili kolonizovanje drugih planeta gde je organski život moguć.



NOVA RELIGIJA?

Paganizam kao Nacional Socijalizam nije nova religija. On jeste religija, prirodna večna tvorevina. Uz sve to, čini mi se da je paganizam daleko iznad shvatanja prosečnog čoveka - onog iz mase koja čini 95% ljudske populacije. Suviše je apstraktan i bogat sadržajem i samim tim težak za razumevanje ljudima iz većine. Paganizam nikad neće biti religija mase.

Međutim, srednja društvena klasa je prijemčiva za nove ideje i mogla bi da prihvati ovaj sistem verovanja ukoliko bi se propagirao na pravi način. A kada bi se narod ubedio da na Nacional Socijalizam gleda drigim očima - kao na pravu pagansku religiju, zasnovanu na nauci Prirode, na istini i večnosti - ubeđen sam da bi masovno bio preobraćen za našu stvar. Jer bilo šta što je duboko zasnovano na istini svaka inteligentna osoba željna znanja jednostavno to ne može da ignoriše. Prihvaćeno verovanje o reinkarnaciji, ne kao slepa vera nego kao kosmički zakon, tako je značajna stvar da je svaki dalji komentar nepotreban.



NACIONAL SOCIJALIZAM

Socioekonomija je egzaktna nauka, nauka koja se zasniva na nerazdvojnim prirodnim zakonima i uopšte nije važno je li politički sistem komunistički, anarhistički ili oholi kapitalistički (svi se oni kroz socioekonomiju posmatraju pod jednom lupom) , važno je jedino to da nijedan od njih nikada neće biti uspešan, jednostavno zato što svi oni idu protiv prirodnih zakona. S druge strane, Nacional Socijalizam nije politička dogma ili politički manifest, on je otelotvorenje života na Zemlji. Niti je Nacional Socijalizam svojina neke rase ili nacije niti je on fenomen 20. veka. Takođe nije ni pronalazak. Ne možeš da izmisliš nešto što postoji od samog počeka vremena!
Ali bilo bi pošteno reći da su Adolf Hitler i Fridrih Niče bez sumnje dvojica među najvećim umovima koji su ga uobličili, propagirali i sprovodili u delo.

DOBROBIT ŽIVOTINJA
U nastavku našeg razgovora Vođa je posvetio pažnju vegeterijanskom pitanju. Više nego ikada, on veruje da je jedenje mesa pogrešno. Naravno, on zna da dok traje rat ne možemo da potpuno promenimo naš sistem ishrane. Međutim, posle rata on namerava da se pozabavi i ovim problemom. Možda je i u pravu. Argumenti koje je iznosio u korist svog stava su bili veoma jaki.”
GEBELSOVI DNEVNICI, 26. april 1942.

Treba da voliš Boga kroz sve žive stvari, ljude, životinje i biljke”
ALFRED ROSENBERG

Oni koji u Nacional Socijalizmu ne vide ništa više od političkog pokreta teško da znaju bilo šta u vezi Nacional Socijalizma, jer njegov cilj je volja za stvaranjem superiornog Čoveka”
ADOLF HITLER

Malo je poznata činjenica van NS krugova da su mnogi Nacional Socijalistički prvaci bili vegeterijanci. Napomenimo neke: Adolf Hitler, Rudolf Hess, Hajnrih Himler. I Hess i Himler bili si uvereni u činjenicu da život postoji posle smrti kroz reinkarnaciju. Ne zna se tačno da li je Hitler verovao u reinkarnaciju ili da treba da se preobrazimo i postanemo jedno sa Tvorcem. Ono što je sigurno jeste da je verovao u besmrtnost duše. Mnoštvo njegovih govora upućuje na takav zaključak kao što iste nagoveštaje sadrži i Majn Kampf. Drugi skriveni detalj ovog perioda istorije je činjenica da je vivisekcija životinja bila potpuno zabranjena kao i sve vrste sportskog lova na divljač! Ovaj podatak nikada nije javno obznanjen od strane vladajućih sila, zato što bi takvo otkriće zasigurno bio poslednji ekser na mrtvačkom kovčegu za sve godine demonskih laži i otrovnih doktrina koje su stvarane protiv Nacional Socijalističke Nemačke. Koliko je uopšte javnost upoznata sa čnjenicom da je NS Nemačka bila posvećena dobrobiti životinja i da je Nacional Socijalizam u suštini religiozni pokret, posvećen zadatku da uspostavi viši kosmički poredak na planeti? Teško da iko iz te mase to zna.

SS KATIHIZIS
Ideja o galaktičkom raju nije nova za Nacional Socijalizam i sasvim sam siguran da će se mnogi od vas, koji su pročitali prethodno poglavlje o tome dići obrvu ili dve. Himlerov SS je imao slične planove za tako dalekovidu ideju. SS katihizis sadržao je odredbu da svaki oženjeni SS oficir ima da polno opšti sa svojom suprugom na posebno pripremljenom groblju palih SS vojnika u nadi da će se duh mrtvog ratnika ponovo reinkarnirati u elitni SS red i tako doprineti očuvanju svetog bratstva ovih elitnih predvodnika Nacional Socijalizma.
(kraj)

Preuzeto iz Srpski Front br. 18 (strane 3 - 9, u originalnoj novini ima puno ilustracija).
Autor: ZIGRUNE (Naziv originala “Life After Death")
Preveo i priredio: K.Miloš

                                  
                                           www.srpskifront.com
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------