30.03.2012.

Krv u hrvata

Svako mešanje Rasa dovodi do ne željenih posledica. U tim mešanjima stvara se nešto degenerisano. U ovom slučaju današnji Hrvati. Želeli su da nadmaše sve u svom okruženju, da sve nad žive, ali nisu našli drugi metod za to nego da uvećaju svoj broj uz pomoć upliva drugih rasa. Uvećavali su ga tako što nisu birali od kojih naroda kradu decu, usvajaju kulturu, govore i pišu. Tako da je ovim današnjim degenericima postalo jako tesno u izjašnjavanju svog indetiteta da i danas još uvek sastavljaju svoj jezik i pismo. Evo, 2006 proglasili su godinom Nikole Tesle kako kažu najpoznatijeg Hrvata.
Znate po njima je Tesla „Hrvat“ kome je poslednja želja bila da mu se poslednja počast oda uz pesmu koju je mnogo voleo a ta pesma je „Tamo daleko“. Baš onako po Hrvatski, zar ne? I proglasiće je, proglasiće oni godinu Nikole Tesle jer okupirani srpski narod eto, ni danas ne može da ovom svom velikanu oda priznanje za sve ono što je učinio i za svoj narod i naravno za čitavo čovečanstvo, a to čitavo čovečanstvo se Nikoli Tesli odužilo na taj način što je njegovom narodu oduzelo struju. Srbi će ovu godinu Nikole Tesle da proslave u mraku. Mislim na srpski narod sa prostora Kosova i Metohije, mislim na onaj naš narod sa prostora Kninske Krajine i Republike Srpske i svim onim kućama sa tih prostorima u kojima više nikad neće da zasvetli ni jedna sijalica, zato što nas tamo više nema, zato što su nam opet oduzeli pravo na postojanje, zato što su na čelu opet bečki konjušari, jevrejske sluge koje žive ovde u Srbiji i koje za malo vlasti daju grumen časti. Koji za malo vlasti prodaju svoj Srpski narod.
Odakle su došli ti veliki Hrvati pitanje je koje muči samo njih, narode koji žive u susednim državama to pitanje više ne muči. Taj „veliki“ narod u Istoriji je poznat samo po tome kakve je zločine počino, i u zavinosti od situacije čijeg kralja ili čiju vlast je priznao samo da bi preživeo. O slobodi i kako se bori za nju ta nečista krv verovatno je učila od Jevreja. Ustvari, kao što sam već napisao nečista krv je to što njih muči. Mešavina koju nose u sebi. Taj avarski šljam se stidi, ko je i odakle je, stide se sami sebe. Stide se i taj stid su pokušali u proteklim vekovima da prikriju tako što su usvajali tuđe običaje, kulturu, jezik, uzimali su krv. Srpski narod je to avarsko zlo najbolje osetio u proteklim vekovima. Odvodili su žene i decu jer su mislili da će na taj način da ubiju onu prljavštinu u sebi, mislili su da će da pročiste svoju krv. Nisu se libili kada su to radili, samo je jedan problem u tome, a to je što protiv majke Prirode ne mogu i to su i dokazali u proteklim godinama.
Evropa se grozila na samom pomenu imena Hrvat ili Hrvatska. Dokazi za to su zločini koje su činili i činiće, Zlo koje je u njima ne može ni jedan narod na svetu da očisti a pogotovu ne na način koji su Hrvati osmislili. Taj avarski šljam može ovu planetu da oslobodi svog smrada i svoje prljavštine jedino ako se istrebi.
Ta mešavina koja u njima kruži je mešavina koja ih dovodi do ludila, do stanja da na samom pominjanju imena Srbin polude. Naravno a kako i ne kada su Srbi nekada bili vlasnici te zemlje po kojoj sada hoda taj šljam, kada su od srpskog naroda ukrali jezik, kulturu, kada su krali srpsku decu krali su srpsku krv. Samo mi nije jasno zašto je kradu kada se toliko groze te srpske krvi, kada je toliko mrze.
Zločini koje je činio taj nenormalan narod, koje čini i na našu veliku štetu i žalost i dalje će činiti ukoliko se ne zaustavi. Zločini su neopisivi i za sam svetski pojam ne zamislivi. Zločini kakve ni divljaci na pojedinim ostrvima nisu počinili.
Ima u njihovoj krvi jedna supstanca koja ih je dovela dovde gde danas jesu, narod bez indetiteta, narod koji ne zna gde pripada. To je ona čuvena Jevrejska, ona koja im je pomogla da oblače i svlače sva odela ovoga sveta. Ona koja ih čini parazitima koji gmižu ovim svetom. Njihov vapaj za slobodom ne potiče od toga da oni žele da se oslobode nekog ko ih je okupirao već ih muči krv nečista. Oni bi da izađu iz sopstvene kože. Tesna je koža za tolike narode da bi mogli da stanu u jedno normalno ljudsko biće, takođe, težak je i put odabrati gde da se krene, koje odelo sad da se obuče. Za sada su odbacili sva i trenutno su u onom žutom koje propoveda mir, demokrate, a kada dođe trenutak opet će obući ono ustaško i opet će pokušati da ubiju sve što je srpsko. Ta vekovna borba traje i u njima samima, ono Avarsko i Jevrejsko prosto izbija na sve strane.
Kolike muke im samo zadaje ona srpska krv. Ono što je jedino čisto i pravedno u njima, što ih duboko u sebi podseća da na ovom svetu postoje istina, pravda, osećanje za nešto što je najlepše a to je biti slobodan. Upravo ih to i najviše zbunjuje, upravo to i pokušavaju da ubiju. Za njih je to kao kuga. Lakše je njima da namaknu jaram i da služe, da se uspavaju i kad bude trenutak da svom domaćinu zabiju nož u leđa. Tu sposobnost im je podarila ona Jevrejska crta. Pod zastavom slobode bore se od kako postoje a ustvari je ne žele, jer kako bi mogli drugačije da prežive nego da se pod jaram stave. Sve ovo što ih muči i što im neda mir više ne može da se ispravi. Priroda je već odradila svoje i smestila ih u delu gde su oni koji izumiru. Jednom kada se počini najveći greh prema svojoj krvi, Priroda to ne leči, ona grešne eliminiše sa evolutivne lestvice. To što su do današnjih dana poživeli samo je onaj arijevski deo koji su otimanjem ubacili u sebe. On im je obezbedio dobru masku koju su vešto koristili. Sada su maske spale. Vreme je da Evropa pripadne Evropljanima, vreme je da ponovo bude matica za sve arijevske narode u svetu.


.
                                             
by Nenad Dinarski
.