10. 11. 2011.

Civljane

Civljane se nalaze jugoistočno od Knina (27 km) između Polače i Vrlike, ispod planine Dinare.Prema popisu iz 1991. godine, Civljane je imalo 819 stanovnika, od čega 805 Srba i 14 Jugoslovena(to su hrvati,zaseok od 4 kuće koji su bili Srbi, ali su se za vrijeme vladavine Marije Terezije pokrstili za džak brašna,svi hrvati u Dalmaciji,Lici i Hercegovini su pokršteni Srbi !!!
 http://civljane.blogspot.com/2012/03/krv-u-hrvata.html
Naš stav prema Hrvatima ne bi trebao biti nimalo blag! Nakon svih zločina koje su Hrvati počinili kroz istoriju nad Srpskim narodom logično je da je pomirenje NEMOGUĆE!Svi oni koji zele da se pomire sa Hrvatima i sanjaju o "bratstvu i jedinstvu" su obične budale!Ne kazem da ne postoje normalni Hrvati,ali bi bilo glupo traziti nekoliko stotina normalnih medju milionima nenormalnih,glupih, i neprijateljski nastrojenih Hrvata.Problem Srba i Hrvata ce nestati tek kad jedan od ova dva naroda nestane.Ja se iskreno nadam da taj narod necemo biti mi (čuvaju bogovi Srbina svog).
Austrougarski vice-maršal Gherter,posle Prvog svjetskog rata,o Hrvatima piše:
"Ja nisam video u svome životu, ni čuo za zveri u ljudskom obličiju poput hrvatskih vojnika. Mada su ratovali sa nama i prvenstveno služili za zastrašivanje i represiju nad narodom, ja kao čovek se stidim sto su stajali u našim redovima. U samoj borbi bi napuštali položaje, dok bi veoma vešto izbegavali protivničku vojsku i uvek se kretali ka zbegovima koje su sačinjavali goloruki ljudi, žene i deca. Kada bi ih ponekad i stizali činili su strahote od kojih se i nama dizala kosa na glavi.
Oni su pogan svetu i evropskoj kulturi."
Poznata su mnoga zvjerstva koja su Ustase cinile nad Srbima.Jedno od njih navodi italijanski pisac Malaparte, navodi da je Pavelic prilikom susreta sa njim na stolu drzao kotaricu punu djecijih ociju,za koje je pisac mislio da su ostrige.Pavelic se jos smijao zgrozenom Malaparteu i govorio da je to poklon od njegovih "hrabrih ustasa".
Dakle,prema Hrvatima treba gledati kao prema apsolutnim neprijateljima.
Hrvati NISU slovеnsko pleme,NISU se doselili na Balkan u 7. vijeku kako glasi zvanicna istorija,vec su narod koji je nastao mjesanjem arijevskih Slovena i nearijevskih Avara,tako da smatrati Hrvate nearijevcima uopste nije pogresno,tacnije -ispravno je !!!
Velika Srbija,to je naš cilj!
http://www.youtube.com/watch?v=MtSjKQgzhvM


.
.

.