15. 7. 2016.

Култ смрти и убиства – то је сатанизам

Да ли неко од хришћана размишља о смислу хришћанског крста са распетим Исусом? Сваки симбол има свој смисао. Шта тај крст означава?
Кад би се хришћани уместо тупе вере макар мало замислили, њима би постао јасан истински смисао тога крста. На крсту је убијен хришћански бог – Христ. Крст са распетим Христом
– то је симбол убиства Бога. Како се може волети тај симбол? То је исто што волети убиство бога. Хришћански крст је – симбол крваве жртве. Где као жртва није принето јагње, већ човек. Онај ко носи крст са распетим Христом не воли живог Христа, већ воли процес убиства бога. Такве крстове могу да носе само лудаци и мрачњаци. Култ смрти и убиства – то је сатанизам. Али њих носе и носе практично сви хришћани. Како после тога окарактерисати хришћанство? Никаква друга реч се не може одабрати него мрачњаштво.
Да је Христ убијен у Америци на електричној столици, шта, зар би онда требало носити око врата не крст, већ електрчну столицу? А да су Христа убили у Француској на гиљотини, онда сви хришћани не би носили крстове са распетим Христом око својих вратова, већ мале гиљотине. Све као што је хришћански предвиђено: волети не само процес убиства Бога, већ и оруђе тог убиства.
Владимир Алексејевич Истархов
Из књиге: Ударац руских богова