11. 4. 2014.

Хигија

Због своје псеудо-научне, еволуционе религије, већина модерних људи мисли о себи као о врхунцу еволуције, мисли да су сви људи који су живели у ранијим временима инфериорни; на мањем еволуционом ступњу, мање интелигентни, веће незналице итд. Тешко је избећи ове идеје у нашем добу зато што оне доминирају, јако су пропагиране и тако се ретко доводе у питање. Дакле, хајде да их ми испитамо ….
Прва заједничка грешка коју већина савремених људи прави је претпоставка да су древни људи били јако прљави све време, и због тога су  масовно исчезли; да ли због малих инфекција или можда болести од којих ми не бисмо умирали данас, захваљујући доброј хигијени. Међутим, хигијена није нешто око чега је само савремен човек веома страствен, то је такође реч заснована на имену грчко-римске богиње здравља, чистоће и санитарија; Хигији. Она је била кћерка Асклепија, бога лекарства и Епионе, богиње ублаживања бола. У Скандинавији, Хигија би била Хеимдалр. Асклепије би био Балдр/Браги  (Baldr/Bragi) а Епиона Идун/Нана (Îðunn/Nanna). Дакле, ово нису само грчки и римски богови. Налазили су се широм (биолошке) Европе.
Наравно, људи припадници култура са божанствима за здравље, лекарство, чистоћу, санитарије и умиривање бола, тешко да су били веома прљави, смрдљиви и незналице, или су добијали инфекцију сваки пут када се мало посеку на неки трн у шуми. У Риму и Грчкој су имали купатила, чак и јавна, а у Скандинавији је постојао дан у недељи који је цео посвећен чишћењу, прању и сређивању. Субота се због тога у Скандинавији зове lørdag,  нордијски laugardagr («дан за прање»).
Дакле, Хришћанство је корен свих ових негативних ставова о нашим прецима јер када је Европа упала у духовни мрак Хришћанства она се заиста дегенерисала у једну велику септичку јаму, једну велику канализацију прљавштине и смрада, из које је побегла тек током ренесансе (тј. почетка поновног увођења паганске хигијене). Хришћани често не успевају да схвате да је постојало нешто пре Хришћанства, а савремен свет је заснован на њиховом погледу, тако да они стварно мисле о својим  прецима као о прљавим дегенерицима.
Овако:
caveman220_1011946f evolution-primitive-man
Ипак, ми нисмо ретардирани, тако да би требало да видимо даље од тога и схватимо да је древни европски човек заиста био здрава, чиста и добро негована индивидуа. Интелигентан и образован. Јак и храбар. Европски!
Овако:
british-chief-soldier3
anglo-saxon-man-warriorjpg
Један од разлога зашто су они били такви добри примерци наше врсте није само расна чистоћа, него и зато што, за разлику од модерног човека, нису водили активну борбу против природе. Да, као што се савремен човек бори када, не само да одржава добру хигијену, него у ствари одржава превише добру хигијену – што је заправо лоша хигијена. Ако никада не дозволите вашем телу да мирише природно, када уклоните све природне мирисе са сапуном, дезодорансом или парфемом, завршите са повезом преко очију у потрази за добрим паром за вас. Да, не можемо читати ДНК других тек тако, али наша чула на неки начин могу! Ако вам се допада природан мирис особе супротног пола то је зато што ваше, веома напредно „примитивно“ чуло саопштава да се генетски добро подударате са овом особом. Ако не можете да осетите природан мирис других, само лутате не знајући са ким заиста треба, а посебно са ким не треба да се сједините. Дакле, сви ти модерни мушкарци и жене тумарају, натопљени сапунима, дезодорансима и парфемима, немајући појма када је у питању проналажење доброг партнера за себе. Резултат свега овога? Генетска катастрофа! Здраве особе заврше парећи се са другим (иначе исти здравим) особама, са којима не би требало да се паре  јер су такорећи некомпатибилни, и њихова деца постају…појединци  „инфериорног квалитета“.
Добар пример у том смислу је, наравно много међурасних бракова које данас видимо, између мушкараца и жена са „повезом преко очију“, различитих раса, који су због превише добре (тј. лоше) хигијене наведени да верују у то да је то у реду, али није. Да, без свих тих сапуна и дезодоранса и парфема, ми мислимо да припаднцици других раса миришу непријатно. Зашто? Зато што они нама стварно и миришу непријатно“! Они се не подударају добро са нама.
Мешанци (Јевреји):
téléchargement (1) Abrahams
Ми имамо у себи природне способности које су далеко супериорније од савремене науке. Можемо омирисати генетске особине других; наша чула могу препознати некомпатибилне као и веома подударне; и – даме и господо – ово је веома, веома важна способност за обезбеђивање  просперитетног наставака наше врсте. Природи можемо да верујемо али не можемо научницима или њиховим политички зараженим резултатима.
Модерно друштво је због свега овога, не само нездраво и лоше по нас, већ нас води у катастрофалну будућност. Све више и више појединаца ће налазити парове са којима се уопште генетски не слажу и све више и више анти-људских мешанаца, ментално болесних или ретардираних ће се рађати. Завршићемо као Јевреји; потпуно помешани, ментално болесни, пуни самопрезира, перверзни, окрутни, прождрљиви, хипер-сексуални и потпуно под-људски.
Природа је хармонична и производи екстремну лепоту – али само ако јој дозвољавамо да ради и обавља свој посао! Хигија је богиња хигијене, али оне добре и природне. Аве Хигија!
(Вилијам-Адолф Бугеро (1825-1905) – Рођење Венере (1879))

by 
Варг Викернес

William-Adolphe_Bouguereau_(1825-1905)_-_The_Birth_of_Venus_(1879)
Превео са енглеског Александар Маслар