8. 3. 2013.

8. mart

Klara Ajzner poznatija kao Cetkin, jevrejka (zar ste sumnjali) komunistkinja iz Nemacke uvalilaila nam je jos jedno njihovo "kukavicje jaje", "praznik" 8.mart, kasnije od strane komunista prozvan “medjunarodnim danom zena”. Na taj dan (1909) desile su se nekakve demonstracije zena Amerike. Na njenu inicijativu, na drugoj medunarodnoj konferenciji zena socijalistkinja odrzanoj u Kopenhagenu 1910. godine odluceno je da se 8. mart obeljezava kao Dan zena. Prvi put je taj "praznik" proslavljen vec sledece, 1911. godine i to u Nemackoj, Austriji, Danskoj, Svajcarskoj. Ruskinje su ovaj dan premijerno obelezile dve godine kasnije, 1913. Socijaldemokratkinje Srbije su, kao u Nemackoj, vec 1911. godine simbolicno praznovale, a prva znacajnija proslava odrzana je 1914. godine u Narodnom domu u Beogradu. Danas medunarodni praznik zena slavi se na razlicite nacine sirom planete, bez obzira na drustveno uredenje drzave.
Medjutim retko ko se pita sta je stvarno stajalo iza tog datuma. Do danasnjeg dana zene u Srbiji i celom svetu obelezavaju taj dan i ne pitajuci zasto to cine.
Istina je jednostavna, Klara Cetkin i njene jevrejske “drugarice” jednostavno su za praznik feministkinja Evrope I Amerike uzele datum iz jevrejske istorije. Radi se o PURIMU (pur = kocka) koji je pokretni jevrejski praznik i ne pada svake godine u isti dan, ali se pada otprilike oko 8 marta. Purim je jevrejski prolecni praznik kojim se proslavlja persijsko-midska kraljica Jestira, jevrejka, koja je omogucila jevrejima pokolj nad hiljadama vecinskih nejevreja, uklanjanjem carskog savetnika Amana, razotkrivaca jevrejske zavere. O ovom dogadjaju govori poslednja istorijska starozavetna knjiga “Jestira”.
Jevreji praznik masovnog pokolja purim proslavljaju veselo, proklinjuci i ismevajuci ritualno ubijenu zrtvu carskog savetnika Amana opijajuci se i jeduci praznicni kolac od mesa nazvan “(H)Amanove usi”. Na dan purima talmud dopusta opijanje. Aman je najveci istorijski neprijatelj jevreja pored Vodje i oni ga i dan danas tako dozivljavaju.

Danas docekujemo ovaj dan kao praznik zena i majki sto je velika nacionalna sramota.

Srbi i Srpkinje ne dozvolite sebi da budete samo glupe goje, sirite istinu medju svojim prijateljima i rodjacima.

Srbi ne dozvolite vasim zenama da prihvataju taj dan kao svoj.

Srpkinje, odbacite satanski jevrejski praznik.