15. 1. 2013.

BALIJE

Balije,da balije,bas tako ih nazivam jer takva sorta ljudi,ta ‘nacija’ ne zaslužuje da ih zovemo
nekim ljepšim imenom. Zašto ne zaslžuju to zna i najveći laik,prvo zbog njihove izdaje rase i nacije za vrijeme Turske okupacije,ne zaslužuju ni da pišemo o njima ni da ih spominjemo,ni posvećujemo neku pažnju. Na nasu žalost neko mora i to, žive medju nama,rade s nama,udišu isti vazduh,jednostavno svuda su oko nas a najgore od toga svega je što oni mrze sve ono što mi jesmo i što želimo da budemo,namjerno ili nenamjerno jer oni su ono što su njihovi geni.
Vecina njih učena je od malena da mrzi srpski rod,da mrzi sve sto je srpsko i da Bosna pripada njima i da svakog Srbina treba ubiti,istjerati ili ga natjerati da prihvati Islam.
Eh zar to vec jednom nisu pokusali i kako su prosli :) ali o tom cemo neki drugi put.
U ovom tekstu želim da predstavim njih,njihove gene - ono što jesu i kakvi su.
Pre svega da napomenemo to da su to srpske potrice. Srbi koji su se poturčili za vrijem e Turske okupacije na Srbiju i Evropu.Ti izdajnici Srpskog naroda su zajedno sa Turskim okupatorom klali srpski narod,rasno se miješali i tako činili najveći zločin svojoj naciji.
Rasno miješanje je ubijanje svoje rase i nacije,to je genocid nad sopstvenim narodom.
Stotinama godina poslije nakon oslobodjenja od azijatskih okupatora oni su nažalost ostali medju
srpskim narodom kao i njihova mržnja prema istima. Njihova želja za uništenjem srpskog naroda i kulture nije stala tu. Dolazimo do 2. svjetskog rata kad ova mongrilska bagra zajedno sa Jevrejsko-Vatikanskim slugama 'Ustašama' ponovo pokušava da istrijebi srpski narod sa njegove sopstvene zemlje i da im nametne Islam.Poslije drugog svjetskog rata i 50 godina Komunisticke vladavine,nastavili su ponovo da pale i ruse srpske kuce i manastire , pa sad Svjetske Cionisticke Vlasti hoce da se tolerišemo i solidarišemo sa njima ne bi li na nas ponovo pokušali istrijebiti.


Nosioci slabih gena
Kao sto sam već na početku napisao oni su onakvi kakvi su njihovi geni.
Postoji mogućnost da je medju njima ostalo nesto čiste krvi ali i to je u jako malim postotcima.
Ali to uopšte nije neka bitna činjenica jer su i oni odgajani na način isti kao i rasno mijesani mongrili.
Pre svega moramo da spomenemo činjenicu da su njihovi preci bili najveci sljam medju srpskim narodom tj. Nosioci slabih i losih gena kako to kaze ovaj podnaslov.
Muslimani koji su odrasli medju srbima i priklonili se više srpskom stanovništvu nego svom nisu ništa bolji od njih samo je njihova netrepeljivost prema našoj kulturi,tradiciji i običajima sputana i neiskazana javno zbog sopstvene sigurnosti. Ali primjetićete da svaki od njih ne podnosi bilo kakav vid našeg patriotizma,bilo kakvu temu ili priču o našim precima, običajima i uopšte o srpskom narodu. Bilo to što ne smiju da iskažu nikakvu netrepeljivost prema nama ili sto su ih roditelji naučili tako,najčešce iz rasno-vjersko miješanih brakova oni nikada neće želeti da naša nacija napreduje, niti ce željeti da iko od nas bude sto više nacionalno osviješćen. Sačuvajte vašu braću i sunarodnike od njihovog kobnog uticaja, jer od njih ne moze da nastane ništa dobro ni kvalitetno.








NASTAVIMO BORBU U ČAST SVIH PALIH RATNIKA U SLOBODARSKOJ BORBI PROTIV MUSLIMANSKE NAJEZDE ŠIROM SRPSKIH ZEMALJA. SLAVA IM!!!
 
 > by blog Rasni Idealizam
.