21. 12. 2012.

Religija i Nacional Socijalizam


Na osnovu mog preko dvadestogodišnjeg iskustva u pročavanju Nacional Socijalističke ideje i još dužeg pripadništva nacionalnom/rasnom pokretu, kao i sa brojnim više godišnjim kontaktima sa poznatijim drugovima širom Belog sveta hoću ovo da istaknem:

1. Nacional Socijalistička ideja je deo starije ideje i pokreta Rasnog Nacionalizma. On nije "izmišljen" sa stvaranjem NSDAP.

2. Rasni nacionalizam a sa njime i sam Nacional Socijalizam je internacionalni pokret. Koliko god da je nacionalna ideja on je isto tako i internacionalana, konkretnije RASNA INTERENACIONALA. Pripadništvo u ovom pokretu određuje rasna pripadnost a ne nacionalan ili religiska pripadnost.

3. Nacional Socijalizam je rasna ideja, rasni pokret zasnovan na NAUČNOM RASIZMU.

4. Naučni rasizma je nauka, fizička antropologija/rasologija zasnovana na ideji EVOLUCIJE.

5. Nacional Socijalizam se nadovezuje na rasnu nauku socijal-darvinizma. On prihvata borbu "spolja" i saradnju "iznutra" kao ključni faktor u evoluciji, kao činjenicu u Prirodnom pretku i priznaje je kao istinu koja vodi ljudska društva. Ustavri Nacional Socijalizma je socijal-darvinizam u praksi.

6. Nacional Socijalizam, predratni, ratni a tako i posle ratni (savremeni), sasvim se suprostavlja svemu stranom nametnutm Arijevskom čoveku. On poziva na povratak Arijevskim vrednostima u svetmu: nauci, politici, religiji, kulturi, moralu i samom društvu.

7. Nacional Socijalizam se svim sredstvima suprostavlja Jevrejima i njihovom semitskom duhu u svemu što je Arijevsko i evropsko.

8. Nacional Socijalizam, baš kao i svaka druga varijanta rasnog nacionalizma, priznaje naučnu činjenicui da smo MI Beli ljudi Arijevci a ne Semiti. Zbog toga sve semitsko mora da bude izbrisano iz našeg načina života i shvatanja EuroARijevskog čoveka.

9. Nacional Socijalizam želi rapublikansko i sekularno društvo, u kome će religiske institucije biti odvojene od državnih i političkih institucija. Religija je privatna stvar svakog pojedinca i to onoliko dok ne ugrožava bezbednost i mentalno zdravlje nacije.

10. Nacional Socijalizam je čistokrvna Arijevska ideja, prema tome ništa semitsko, mongoloidno ili nigroidno ne može biti u skladu sa njime. On tako odbacuje i svaku varijantu judeo-hrišćanstva.

11. Verovanje u judesku/semutsku koncepciju "Boga", Jevrejina Hristosa i judeo-hrišćanske ideje je anti-ARijevsko, anti-prirdno pa tako i anti-NS.

12. Nacional Socijalizam ne isključuje verovanje pojedinaca u termin "Boga" ili bogove, konkretno Stvoritelja, ali on peferira evolcionu nauku i ateističko obrazovanje.

13. Nacional Socijalizam nema ništa protiv raznih vrsta evropskog paganizma, ali se suprostavlja svakom nazadnom verskom fundametalizmu bilo koje vrste (bilo on judeo-hrišćanski ili paganski).

14. Sasvim suprotno popularnom verovanju NIKADA niti jedan Nacional Socijalistički vođa ili ideolog većeg značaja bio hrišćanski vernik. Istina je da oni nisu bili ni pagani. U Nacional Socijalizmu je oduvek bila praksa da je NS rukovodstvo, vođe i ideolozi bili ATEISTI koji su "čvrsto stojali na zemlji". Kod niže rangiranih rukovodioca bilo je paganskih vernika. Kod "vojnika" ima pojva verovanja u judeo-hriđćanstvo bilo koje varijante, ali to je njihova privatna stvar ili nemogućnost pravilnog shvatanja svoje religije ili svojih političkih ubeđenja.

15. U današnjme Nacional Socijalističkom pokretu u svetu ima vrlo malo hrišćna. Konkretno nešto tako postoji samo u Americi, Rusiji i Srbiji. U pitanju je pre svega NEZNANJE - takvi drugovi ili vrlo malo znaju o svojoj veroispovetsi ili o našoj ideologiji i političkoj doktrini.

Nenad Dinarski

                                                             www.srpskifront.com




.
.