25. 12. 2012.

14. januar - najveći praznik

Двехиљаде и нешто година прошло je од Обрезања Господа Исуса Христа, Бога и Спаса нашег, у скромној јудејској Синагоги у Назарету. Мали пенис малог Исуса обрезан је по божијем обреду и обичају свих Јевреја, онако као налаже јеврејски Бог Јахве, Бог божијeг одабараног народа свих древних Хебреја и данашњих Јевреја, и по крви и по духу. Амен!

Он који је оваплоћен ради нашега људског и свекосмичког спасења за нас православне хришћане је, иако се слави зими 14. јануара, истинско и вечно Пролеће, пролеће непролазне Радости и вечне јудејскохришћанске Слободе, спасоносне Љубави и вечнога Живота јеврејства. У његовом обрезанију, вера његових јеврејских отаца – почевши од јудејског премудрог цара Давида – оваплоћена је у Њему, као у свим осталим Јеврејима, јер Господ Исус Христос беше Јудејац и по крви и по духу својеме!

Мали Христос је као дете био гоњен од јудејског цара Ирода, разапет по пресуди аријевског наменика Пилата у име Римске империје, прогањан је и кроз векове од других анти-христа по крви и духу али до дана данашњег није убијен и прогнан из топлих верних срца јудеизованог православног српског народа.

Заједно са Христом непријатељи свег јудејског прогањали су на хиљаде и милионе Божијих људи, од којих нити један не бејаше образан по древном азијатском обичају али којима је Истина била на уснама, Слобода у срцима а Правда Божија вапај и борбени усклик. Нико од њих не бејаше јеврејске крви, нико од њих не бејаше обрезаног пениса попут Исуса и свих осталих Семита, било хебрејске или муслиманске вере али сви бејаху аријевске кри и аријевског језика и сви до једнога бејаху јудеизовани - Семити у својим душама. 14. јануар, седам дана после рожеста Христовог, је осим помена на Обрезање Господње, и дан свети, дан сећања на све прогањане и пале Аријевце по крви али по вери Јудејаца. Амен!

Зато и ви, које и даље гоне Иродови потомци, можете бити поносни што сте на путу страдања, на путу борбе за Добро а против зла, јер је то Пут јеврејског спасења. И нико од вас није данас обрезаног пениса, попут Господа Исуса Христоса и свих његових хебрејских апостола, чак нико од вас није семитске расе и јудејске нације и вере али сви сте у себи душе јеврејске – слуге хебрејског сујеверја из Синајске пустиње.


Српски народ је кроз векове Христа ради прогањан, мучен и разапињан али остао је Боготражитељски народ са истинском вером у Бога Правде, Христа Спаса. И нико до Срба, Аријеваца попут свих осталих Европљана, не беше Семита обрезаног пениса по обичају јудејском и муслиманском; тражећи јеврејског Бога изгубисмо на туђем путу сами себе… Заборависмо наше древно ДУШЕВНО сербско обличије, заборависмо своју словенску душу попримајући страну семитску, заборависмо и наше сопствено име – Аријевци!

Од Обрезања Исусовог 14.01., Бог је с нама у нашој људској природи и у свеукупној природи око нас. Све што је ненормално и неприродно, постаде природно и номално за јудеизоване душе јудеохришћанске.

Овог Обрезања Господњег обраћам се братски и молим се са пуно бриге и наде, за нашу српску браћу и српску децу на распетом Косову и Метохији, поздрављајући их Обрезанијем и охрабрујући их Обрезањем Исусовим: да издрже велика искушења којима су подвргнути, да истрају те да у душама својим у преосталим непопаљеним и непорушеним Црквама, Манастирима и домовима својим, заједно са дечицом својом предосете Пролеће Слободе и Правде, пролеће Славе Божије и Мира на земљи међу људима стране расе и нације који су скоро сви до једнога ОБРЕЗАНОГ пениса попут Господа Исуса, Спаситеља нашег.

Молимо се и за нашу браћу и сестре у окупираној Црној Гори, окупираној Босни, окупираној Херцеговини, светог Саве дедовини, као и за браћу и сестре у свим српским земљама. Молимо се за вас јер нико од вас није обрезан али сте окружени обрезаним непријатељима, обрезаним по древним хебрејским обичајима попут Спаситеља нашег. Чувајте се непријатеља био он било обезаног пениса или обрезане душе.

Стотинама хиљада избеглица српских, нарочито малим Српчићима желим да следеће Обрезање Исусово дочекају у бољим приликама на огњишту својих предака, сећајући се шта су били, шта могу бити, све то са необрезаним телом а против обрезаног духа семитског у њима самима.

Данас кад празнујемо Обрезање Христово не смемо заборавити ни све оне необрезане којима је тешко, да и они осете бар мало топлине семитског Празника над празницима. А Обрезање то јесте и увек је то био код Срба – страни азијатски и одвратни обичај сакаћења сопственог тела. Зашто смо одбацили обрезање пениса наше деце, један туђи обичај, а прихватисмо обрезање наше српске душе, погубни процес за нас као народ?

Свим Србима где год се налазили желим да у искреном човекољубљу проведу овај јеврејски празник у миру и весељу са својим породицама, да би скупили снагу зарад предстојеће борбе за Слободу, Правду и Истину.

ХРИСТОС СЕ ОБРЕЗА!

 Preuzeto sa foruma Srpskog Fronta.